Участь гаранта у вебінарі на актуальну для суспільства тему

16 червня 2021 р. д.е.н., професор О.В. Захарова взяла участь у першому вебінарі «ЯК ПОДОЛАТИ САМОТНІСТЬ ЗА ДОПОМОГОЮ САМОРЕАЛІЗАЦІЇ» із циклу вебінарів, що проводить ІПООД імені Івана Зязюна НАПН України у межах реалізації проєкту «Психологічна підтримка літніх осіб у період карантину» за підтримки НФДУ. Автор і спікер вебінару – Людмила Московець, психолог, викладач психології, учасниця проєкту.

Упродовж роботи вебінару обговорювалися питання щодо підтримки літніх людей у складних життєвих ситуаціях, які, зокрема, виникають під час карантину, а також розглядалися кейси щодо самореалізації літніх людей у різних сферах діяльності. Означена тематика є дуже актуальною для сучасного українського суспільства та лежить у сфері наукових інтересів Оксани Володимирівни, що і пояснює її зацікавленість вебінаром.

На вебінар зареєструвалося більше 130 осіб. Учасниками онлайн заходу стали викладачі та керівники закладів вищої освіти, вчителі, літні особи, працівники соціальних служб, центрів психологічної підтримки, представники громадських організацій, що працюють в сфері освіти дорослих та з людьми третього віку, з різних міст України (Київ, Полтава, Вінниця, Чернівці, Мукачево, Умань, Бердянськ, Мелітополь, Черкаси, Кременчук, Кривий Ріг, Івано-Франківськ, Миколаїв, Ужгород та інші). За результатами участі у вебінарі отримано сертифікат участі із зазначеними годинами.