Отримання сертифікатів за участь у тренінгу «Навчання & кар’єра & успіх» від університету HUMANITAS, Польща Частина 2

Продовжуємо ділитися радісними новинами. Сьогодні, 18 червня 2021 р., з Польщі поштою надійшла друга партія сертифікатів учасників серії майстер-класів, які відбулися у межах тренінгу «Навчання & кар’єра & успіх». Тренінг проходив протягом 2-23 березня 2021 р., а його спікером виступив Томаш Кук, уповноважений Канцлера по справам рекрутації у Східній Європі, віце-президент по співробітництву з Україною та країнами колишнього Східного блоку університету HUMANITAS, м. Сосновець, Польща.

Умовою отримання сертифікату цього рівня було відвідування всіх майстер-класів.

Тренінг було спрямовано на отримання таких компетенцій, як управління професійними цілями, встановлення пріоритетів у діях, формулювання цілей для різних етапів життя та вибір інструментів для їх практичної реалізації. Отримані знання стали у нагоді як викладачам, так і здобувачам освітньо-наукової програми Економіка, так як дозволили сконцентрувати увагу на головному і саме цьому приділити основний час свого життя.

На цей раз отримали сертифікати викладачі освітньо-наукової програми «Економіка» спеціальності 051 «Економіка», аспіранти цієї програми різних років навчання та їх наукові керівники: д.е.н., професор Фінагіна О.В., д.е.н., професор Павловська А.С., д.е.н., доцент Панкова Л.І., к.е.н. Бітюк І.М., к.е.н., доцент Якушев О.В., аспірант четвертого року навчання Вишневська Анастасія, аспірант третього року навчання Слинько Микола, аспіранти першого року навчання Харченко Владислав, Дубіновський Дмитро та Петренко Сергій.

Щиро дякуємо Томашу Куку за можливість розвитку!!!