Як запустити електронну комерцію за 6 днів

З 7 по 29 квітня 2021 р. здобувачі ступеня доктора філософії спеціальності 051 «Економіка» Мартінович Павло, Гавриленко Яна, Вишневська Анастасія та доцент кафедри Руденко Оксана Анатоліївна долучилися до дистанційного курсу «Як запустити електронну комерцію за 6 днів». Лектором виступив генеральний директор та засновник компаній Serviziepratiche.com, Cervicalix.it та Dorilax.com. – Емільяно Мікелі.

Електронна комерція (Electronic commerce) – це сфера цифрової економіки, що включає всі фінансові та торгові транзакції, які проводяться за допомогою комп’ютерних мереж, та бізнес-процеси, пов’язані з проведенням цих транзакцій. Основними складовими електронної комерції є мобільна комерція, електронний переказ коштів, управління ланцюгами поставок, Інтернет-маркетинг, обробка онлайн-транзакцій, електронний обмін даними (EDI), системи управління запасами та автоматизовані системи збору даних.

Активний розвиток цього напрямку зумовлений технологічними досягненнями напівпровідникової промисловості (електронної промисловості).

По закінченню шести модулів лектор подарує місяць навчання в його компанії електронної комерції двом найактивнішим учасникам!!!

Віримо, що новий формат проведення лекцій, допоможе здобувачам реалізувати подальші економічні проєкти.