Педагогічний конфлікт: моделювання та шляхи вирішення конфліктних ситуацій

5 травня 2021 р. викладачі, що забезпечують навчальний процес за освітньо-науковою програмою «Економіка» спеціальності 051 «Економіка» (д.е.н., проф. Захарова О.В., д.е.н., проф. Проданова Л.В., к.філол.н., доц. Усик Л.М.) взяли участь у інтерактивній лекції «Педагогічний конфлікт: моделювання та шляхи вирішення конфліктних ситуацій», яку було організовано та проведено Центром освітніх технологій Черкаського державного технологічного університету.

Лекторка, к.пед.н., доцент кафедри української мови та загального мовознавства Черкаського державного технологічного університету Береза Людмила Олександрівна. Лекцію було організовано онлайн на платформі Microsoft Teams.

Під час заходу було обговорено питання про причини та наслідки педагогічних конфліктів, окреслено найбільш ефективні та доцільні варіанти їх запобігання та розв’язання. Спікер приводив багато прикладів, що сприяло більшому розумінню матеріалу. Темп проведення заняття, концентрованість корисної інформації та позитивний емоційний фон дозволили не лише з користю, а й із задоволенням провести час всім присутнім.

Щиро дякуємо спікеру та організаторам за захід та чекаємо на продовження!