Участь аспіранта першого року навчання у заході «Актуальні питання управління персоналом в органах місцевого самоврядування»

6 квітня 2021 р. здобувач першого року навчання освітньо-наукової програми «Економіка» спеціальності 051 «Економіка» Влад Харченко взяв участь у роботі інформаційного онлайн-заходу «Актуальні питання управління персоналом в органах місцевого самоврядування», організованого Національним агентством України з питань державної служби спільно з Міністерством розвитку громад та територій України та Програмою Ради Європи «Децентралізація і реформа публічної адміністрації в Україні» для посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад.

Під час заходу було висвітлено питання:

законодавче та організаційне підґрунтя управління людськими ресурсами в органах місцевого самоврядування;

дієві інструменти управління персоналом;

моделювання організаційної структури в органах місцевого самоврядування;

особливості працевлаштування до органів місцевого самоврядування та інші питання проходження служби.

Влад поділився своїми враженнями від заходу: «Цікавий та пізнавальний курс, дізнався актуальні питання щодо вступу та проходження служби в органах місцевого самоврядування, про забезпечення розвитку професійної компетентності службовців та оцінку їх службової діяльності. Як на мене, інформація буде корисною як вже працюючим держслужбовцям, так і тим хто просто цікавиться держслужбою, або тільки планує пов’язати свою діяльність з держслужбою. Рекомендую кожному!».

Отримані Владом знання будуть одночасно ним використаними як в науковій, так і в професійній діяльності.