Ознайомлення із процедурами оцінки здобутків і співпраці установ за даними Web of Science Core Collection та InCites

11 березня 2021 р. аспірант факультету економіки та управління третього року навчання спеціальності 051 «Економіка» Ірина Барбанова взяла участь у роботі вебінару «Оцінка здобутків і співпраці установ за даними Web of Science Core Collection та InCites».

На вебінарі обговорювались питання:

  1. Важливість профілю установи – процедури реєстрації та створення профілю, функції профілю, коментарі відносно того, що може бути в профілі та чого не може бути в профілі.
  2. Реєстрація в Web of Science – демонстрація покроково процедур реєстрації та прикріплення себе до своєї установи чи установ якщо їх декілька.
  3. Пошук установи в Web of Science – надали алгоритм пошуку установи в базі, описали варіації назви установи, кількість публікацій, середню кількість цитувань, перелік установ з якими співпрацювала обрана установа.
  4. Показники які можна розраховувати в Web of Science Core Collection та InCites – кількість статей, сумарна цитованість, середня цитованість, нормалізована середня цитованість в галузі.

Набуті знання дозволять підвищити рейтинг молодого науковця, так як організатори надали чіткий алгоритм заходів у цьому напрямі!