Оксана Руденко стала дипломанткою загальноміського конкурсу «Бути першою»

Кандидатка економічних наук, доцентка кафедри менеджменту та бізнес-адміністрування, заступниця декана факультету економіки та управління Черкаського державного технологічного факультету Оксана Руденко стала дипломанткою загальноміського конкурсу «Бути першою».

Після виходу до трійки фіналісток у номінації «Жінка – науковиця» під час урочистостей 4 березня 2021 року, що проходили у Черкаській обласній філармонії, Оксана Руденко отримала відзнаку Дипломантки загальноміського проєкту «Бути першою» за підписом міського голови міста Черкаси Анатолія Бондаренка.

До Міжнародного дня прав жінок та миру Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради започаткував нову традицію – проведення конкурсу «Бути першою…». Суть якого полягає у відзначенні найкращих, найуспішніших, найактивніших жінок Черкас, які є справжнім прикладом для наслідування. У 12-ти номінаціях, які анонсувались раніше, переможницю обере компетентне жюрі, до складу якого увійшли посадовці, активісти, волонтери, депутати та працівники культури.

За словами організаторів, загальноміський конкурс з відзначення видатних жінок Черкас «Бути першою…» спрямовано на те, щоб показати наскільки важливі професійні та громадські досягнення, підкреслити, що кожна жінка вже по-своєму перша: для родини, для друзів, для компанії, де працює або бізнесу, який розвиває.

Колектив Черкаського державного технологічного університету, кафедра менеджменту та бізнес-адміністрування пишається чарівними науковицями, вітає Оксану Руденко з визнанням та зичить нових досягнень та особистих перемог!