Ознайомлення з можливостями та функціями референс-менеджера EndNote

10 лютого 2021 р. д.е.н., професор Л.В. Проданова та аспірант четвертого року навчання спеціальності 051 «Економіка» Анастасія Вишневська прийняли участь у вебінарі «Можливості і функції референс-менеджера EndNote». Організатором вебінару виступила компанія Clarivate Analitycs, а спікерами – Валентин Богоров, керівник відділу освітніх програм та Ірина Тихонкова, к.б.н., експерт з інформаційно-аналітичних ресурсів та навчання компанії. Вебінар є складовою серії вебінарів українською мовою, що у лютому 2021 р. будуть представленими на платформі Webex.

Вебінар було присвячено бібліографічному менеджеру EndNote, що є найстарішим з наявних на ринку референт-менеджерів. Було розглянуто особливості зручного зберігання, навігації та обґрунтованого використання наукової літератури при написанні наукових робіт, розкрито правила та вимоги до оформлення пристатейних переліків літератури, експорту даних з EndNote при створенні звітів. Надано інформацію, що для передплатників Web of Science існує можливість безкоштовного користування розширеною он-лайн версією.

На вебінарі розкрито питання про швидкий старт, створення, наповнення та впорядкування власної колекції статей, імпорт публікацій з Web of Science, он-лайн бібліотек, пошукових систем, сайту видання, створення запису власноруч, про структуру статті, типи форматів пристатейної літератури і швидке оформлення рукописів за форматом журналу.

Щиро дякуємо організаторам вебінару за нові знання!!