Неформальна освіта здобувачів вищої освіти та підвищення кваліфікації викладачів освітньо-наукової програми 051 Економіка у межах курсу «Культура українського професійного спілкування», який протягом 2020/2021 навчального року проводиться на базі Черкаського державного технологічного університету

12 листопада 2020 року з метою підвищення рівня українського наукового мовлення в Черкаському державному технологічному університеті за ініціативи кафедри української мови та загального мовознавства було розпочато річний курс «Культура українського професійного спілкування». Віртуозно викладає курс одночасно у on-line та off-line режимах доценткафедри української мови та загального мовознавства Галина Миколаївна Дядюра. Слухачами курсу стали аспірант третього року навчання Тетяна Сахно та гарант освітньо-наукової програми О.В. Захарова.

Отримані під час навчання знання і навички стануть запорукою більш нормативного мовного оформлення отриманих під час наукових досліджень результатів. По закінченню річного курсу очікуємо на сертифікати.

Дякуємо шановній Галині Миколаївні за таку можливість!