Участь науковців за освітньо-науковою програмою «Економіка» у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Виклики та реалізації політики якості в сучасній вищій освіті»

16-25 вересня 2020 р. аспіранти (третього року навчання – Микола Слинько та четвертого року навчання Юлія Хорошун) та викладачі (д.е.н., професор О.В. Фінагіна, д.е.н., професор А.І. Бойко, д.е.н., професор О.В. Захарова, д.е.н., професор Л.В. Проданова, д.е.н., професор Р.В. Манн, д.е.н., професор І.Г. Гончаренко) освітньо-наукової програми «Економіка» Черкаського державного технологічного університету взяли активну участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Виклики та реалізації політики якості в сучасній вищій освіті», яку було присвячено 60-річчю Черкаського державного технологічного університету.

Під час роботи конференції було організовано платформи, що з теоретичної та практичної сторони розглядали питання якості освіти у регіональному вимірі, інструментарію оцінювання якості гуманітарної освіти, проблематику виконання принципу студоцентризму тощо. Локаціями для вищевказаних платформ, work-shop та майстер-класів виступили міста Ізмаїл (Україна), Святий Влас (Болгарія) та Едірне (Турція). Набутий новий досвід та враження від відвідування конференції будуть використаними у подальшій науковій роботі.