Вітаємо Інну Миколаївну БІТЮК з успішним захистом дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук

16 травня 2019 р. на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 73.052.02 у Черкаському державному технологічному університеті відбувся захист дисертації Інни Миколаївни БІТЮК на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук.

Тема дисертаційної роботи «Процеси бізнес-інкубування в системі заходів регіональної політики», спеціальність 08.00.05 – Розвиток продуктивних сил і регіональна економіка.

Науковий керівник:Павловська Анна Станіславівна, кандидат економічних наук, доцент, Черкаський державний технологічний університет Міністерства освіти і науки України, доцент кафедри менеджменту та бізнес-адміністрування
Офіційні опоненти:Бойченко Еліна Борисівна, доктор економічних наук, доцент, Таврійський національний університет імені В. І. Вернадського Міністерства освіти і науки України, доцент кафедри економіки, підприємництва та природничих наук(м. Київ);
 Сарана Леся Анатоліївна, кандидат економічних наук, Східноєвропейський університет економіки і менеджменту Міністерства освіти і науки України, доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування (м. Черкаси).

Основний науковий результат дисертаційної роботи полягає у формуванні теоретичних засад стосовно розвитку процесів бізнес-інкубування в регіоні та розробки заходів регіональної політики щодо їх активізації.

Результати дисертаційної роботи використано в практичній діяльності Департаменту регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації, Головного управління державної фіскальної служби у Черкаській області, Лисянської районної державної адміністрації Черкаської області, а також у навчальному процесі Черкаського державного технологічного університету Міністерства освіти і науки України.

Основні результати дослідження опубліковано в 22 наукових працях, серед яких – 2 колективні монографії, 6 статей – у наукових фахових виданнях, 3 статті – у наукових фахових виданнях України, включених до міжнародних наукометричних баз, 1 стаття – у міжнародних виданнях, 10 публікацій – у матеріалах наукових конференцій.

Бажаємо Інні Миколаївні скорішого отримання бажаного наукового ступеня та подальших успіхів в освітній та науковій діяльності!