Міжнародне стажування Узбека Дмитра Андрійовича

Під керівництвом д.е.н., проф. Панковоі Л.І. в Черкаському державному технологічному університеті успішно проходить навчання Узбек Дмитро Андрійович, який є здобувачем третього року навчання освітньо-наукової програми «Економіка», спеціальності 051 «Економіка» та викладачем кафедри МБА за сумісництвом.

У рамках зазначеного Узбек Д.А. успішно завершив міжнародне стажування за темою:

«ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИКИ ТА ПРОГРАМИ ВИКЛАДАННЯ У ВИЩІЙ ШКОЛІ. МОЖЛИВОСТІ ІНТЕГРАЦІЇ ДО МІЖНАРОДНОЇ АКАДЕМІЧНОЇ СПІЛЬНОТИ». Організаторами вказаного заходу є «Міжнародна освітня агенція ІСЕА» та канадський виш Thompson Rivers University.

Метою стажування було здобуття нових знань та компетенцій, аналіз досвіду канадських колег щодо організації навчальної діяльності, наукової діяльності, організації академічної мобільності, цифровізації закладів вищої освіти у Канаді та можливості впровадження нових практичних методик навчання у

закладах вищої освіти України.

Після проходження стажування Узбеку Д.А. видано сертифікат про проходження науково-педагогічного курсу в навчальному закладі, що входить до ОЕСР на отримання вченого звання доцента згідно з українським законодавством.