Участь здобувача у тренінгу «Партисипаторні практики у розвитку мікропідприємництва в громадах»

16 липня 2021 р. аспірант першого року навчання освітньо-наукової програми Економіка Владислав Харченко взяв активну участь у роботі тренінгу «Партисипаторні практики у розвитку мікропідприємництва в громадах». Тренером заходу виступив Валерій Тудвасев. Під час тренінгу було обговорено питання розробки та впровадження дієвих механізмів налагодження ефективного партнерства місцевих органів влади, громадськості та ЗМІ при розвитку мікропідприємництва; розвитку підприємництва та самозайнятості серед представників групи GESI: особливості, програми підтримки на локальному рівні громад; посилення ролі молоді та жінок у розвитку мікропідприємництва та ланцюгів доданої вартості у громадах.

Тренінг відбувся за підтримки американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО, яка виконується компанією Chemonics International.

За результатами тренінгу було отримано відповідні сертифікати. Отримані під час тренінгу знання будуть використаними у практичній роботі та при написанні дисертації.