Зустріч з освітнім омбудсменом

19 травня 2021 р. відбулася чергова зустріч здобувачів освітньо-наукових програм Економіка і Маркетинг, а також студентів всіх спеціальностей та викладачів факультету економіки і управління з освітнім омбудсменом Наталією Василівною Старовойтенко, кандидатам педагогічних наук, доцентом кафедри загальної екології, педагогіки та психології Черкаського державного технологічного університету. Зустріч було проведено у онлайн режимі.

Під час зустрічі освітній омбудсмен нагадала про права здобувачів, про заходи, спрямовані на унеможливлення та запобігання дискримінації, сексуальних домагань, булінгу, приниження честі та гідності у будь-якій формі, що здійснюються в університеті, навела конкретні приклади зі свого професійного життя та прокоментувала питання, що виникли у аудиторії.

Наталія Василівна нагадала, що звернення до освітнього омбудсмена можна здійснити у будь-який спосіб – під час особистої або групової зустрічі, телефонної розмови, листом на електронну пошту, через «скриньку довіри» та шляхом заповнення форми.