Розгляд дисертаційної роботи випускника ОНП Економіка на міжкафедральному науковому семінарі

18 травня 2021 р. відбувся розгляд дисертаційної роботи випускника освітньо-наукової програми Економіка Пікалова Юрія Вікторовича на тему «Забезпечення розвитку інноваційної діяльності підприємств ІТ-сфери в умовах економіки знань». Науковий керівник: д.е.н., професор Пєткова Л.О.

Головуючим на засіданні виступила д.е.н., професор Коломицева О.В., секретарем – д.е.н., доцент Васильченко Л.С. Рецензентами роботи виступили д.е.н., професор Вартанова О.В. та д.е.н., професор Захарова О.В. Участь у засіданні взяли декан факультету економіки та управління Демиденко В.В. та представники кафедр менеджменту та бізнес-адміністрування; економічної кібернетики та маркетингу; фінансів; обліку, аналізу і оподаткування та економіки і управління.

Під час засідання відбулася презентація основних положень дисертаційної роботи, відповіді на питання всіх учасників та виступи рецензентів із ґрунтовною оцінкою змісту і якості представленого дослідження. За результатами публічного обговорення дисертанту надано рекомендації щодо доопрацювання дисертації, за умови виконання яких роботу буде допущено до захисту.

Бажаємо Юрію Вікторовичу скорішого завершення роботи над дисертацією та успішного захисту!