Участь у засіданні спеціалізованої вченої ради К 45.052.02 у Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського

25 листопада 2020 р. д.е.н., професор О.В. Захарова та к.е.н., доцент Л.І. Панкова як члени ради прийняли участь у засіданні спеціалізованої вченої ради К 45.052.02 у Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського. Захист проводився у он-лайн режимі на платформі Zoom.

На засіданні було розглянуто дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук Семеніхіної Вікторії Вікторівни на тему «Соціо-екологічна діагностика діяльності промислового підприємства» за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). Роботу виконано у Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського (м. Кременчук).

Науковий керівник – доктор економічних наук, професор, Хоменко Микола Макарович, завідувач кафедри менеджменту Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського.

Офіційні опоненти:

Гавкалова Наталія Леонідівна, доктор економічних наук за спеціальністю 08.00.04, професор, професор кафедри публічного адміністрування та регіональної економіки (Харківський національний економічний університет ім. Семена Кузнеця);

Слоква Марина Григорівна, кандидат економічних наук за спеціальністю 08.00.04, доцент кафедри міжнародного менеджменту (Київський національний торговельно-економічний університет).

За результатами захисту з 16 присутніх на засіданні членів ради «ЗА» присудження дисертанту ступеня кандидата економічних наук проголосувало 16 членів спеціалізованої вченої ради.

Бажаємо дисертанту успіху та скорішого отримання бажаного ступеня!!!