Неформальна освіта здобувачів третього рівня вищої освіти шляхом відвідування заходу «Економічний експрес» від Національного банку України

27 лютого 2020 р. аспіранти другого року навчання Тетяна Сахно та Микола Слинько разом із викладачами, що забезпечують навчальний процес за освітньо-науковою програмою 051 Економіка у Черкаському державному технологічному університеті (д.е.н., професор О.В. Захарова, д.е.н., професор Л.В. Проданова, д.е.н., професор Л.О. Петкова, д.е.н., професор І.Г. Гончаренко та декан факультету економіки та управління к.е.н., доцент В.В. Демиденко) прийняли активну участь у ході інформаційних днів Національного банку України в регіонах України «Економічний експрес», що у Черкасах проводили експерти НБУ разом із партнерами.

Метою заходу стало прагнення фахівців НБУ заохотити громадян приділяти більше уваги управлінню власними фінансами та бюджетом, підготувати молодь до ухвалення впевнених і зважених фінансових рішень. Було розглянуто питання захисту прав споживачів фінансових послуг, фінансова грамотність, функції Центрального банку, валютна лібералізація, монетарна політика. Під час заходу слухачі також отримали інформацію про останні рішення регулятора, що стосуються функціонування малого та середнього бізнесу в Україні.

Набуті найсучасніші економічні знання від експертів Національного банку і партнерських організацій будуть використаними учасниками заходу у власній науковій та педагогічній роботі, підвищать рівень обізнаності щодо функціонування фінансової сфери в Україні.

Щиро дякуємо експертам Національного банку та Лесі Омелянівні Петковій за можливість приймати участь у заході такого рівня!