Участь аспірантки спеціальності 051 «Економіка» у роботі VІІІ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «Сучасний стан та перспективи розвитку обліку, аудиту, оподаткування та аналізу в умовах міжнародної інтеграції»

Протягом 19-20 лютого 2019 р. на базі Херсонського національного технічного університету було проведено VІІІ Всеукраїнську науково-практичну Інтернет-конференцію «Сучасний стан та перспективи розвитку обліку, аудиту, оподаткування та аналізу в умовах міжнародної інтеграції», у ході якої прийняла участь здобувач ступеня доктора філософії спеціальності 051 «Економіка» Черкаського державного технологічного університету Тетяна Сахно. Подана доповідь аспірантки має назву «Аналіз виконання місцевих бюджетів за регіонами України».

Доповідь опубліковано у збірнику тез конференції:

Чиж В.І., Сахно Т.А. Аналіз виконання місцевих бюджетів за регіонами України. Сучасний стан та перспективи розвитку обліку, аудиту, оподаткування та аналізу в умовах міжнародної інтеграції: збірник тез доповідей учасників VІІІ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції / Ред. кол. Сарапіна О.А. та ін. Херсон: ФОП Вишемирський В.С., 2019. С. 119-120.

Ознайомитися з доповіддю можна у репозиторію Черкаського державного технологічного університету за адресою:

https://er.chdtu.edu.ua/bitstream/ChSTU