Вітаємо Анну Станіславівну ПАВЛОВСЬКУ з успішним захистом дисертації на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук

28 лютого 2019 р. на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 73.052.02 у Черкаському державному технологічному університеті відбувся захист дисертації
Анни Станіславівни ПАВЛОВСЬКОЇ
на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук.

 

Тема дисертаційної роботи «Науково-методологічні основи формування та розвитку ділового середовища регіонів України», спеціальність 08.00.05 – Розвиток продуктивних сил і регіональна економіка.

Науковий консультант:Захарова Оксана Володимирівна, доктор економічних наук, професор, Черкаський державний технологічний університет Міністерства освіти і науки України, професор кафедри менеджменту та бізнес-адміністрування.
Офіційні опоненти:Пашкевич Марина Сергіївна, доктор економічних наук, професор, Національний технічний університет «Дніпровська політехніка» Міністерства освіти і науки України, завідувач кафедри обліку і аудиту (м. Дніпро);
 Солоха Дмитро Володимирович, доктор економічних наук, доцент, Донецький державний університет управління Міністерства освіти і науки України, декан факультету економіки (м. Маріуполь);
 Яценко Олександр Володимирович, доктор економічних наук, доцент, Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького Міністерства освіти і науки України, виконувач обов’язків завідувача кафедри економіки підприємства, обліку і аудиту (м. Черкаси).

Основнийнауковий результат дисертаційної роботи полягає в розробленні теоретико-методологічних засад формування й розвитку ділового середовища регіону на основі використання геоінформаційних технологій та концептуальних підходів до регулювання ділового середовища регіонів, спрямованих на активізацію їх економічного розвитку.

Результати дисертаційної роботи використано в практичній діяльності Української асоціації з розвитку менеджменту та бізнес-освіти, Головного управління Державної фіскальної служби у Черкаській області та Департаменту регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації, Управління економічного розвитку Лисянської районної державної адміністрації, а також у навчальному процесі Черкаського державного технологічного університету Міністерства освіти і науки України.

Бажаємо Анні Станіславівні скорішого отримання бажаного наукового ступеня та подальших успіхів в освітній та науковій діяльності!