«Молодь змінить Україну!»

30 березня 2018 р. Українська асоціація Римського клубу спільно з Київським міжнародним економічним форумом проводила у м. Київ (кінотеатр «Київ») конференцію наукової молоді «Економічне майбутнє України». Лейтмотивом конференції стали слова почесного члена Римського клубу Богдана Гаврилишина: «Молодь змінить Україну!». Спікерами конференції виступили провідні міжнародні і українські економісти, науковці, успішні промисловці та підприємці.

Участь в конференції прийняли понад 350 студентів-економістів і викладачів з провідних університетів України, а її тематику було присвячено питанням формування нової економічної політики та плеканню підприємництва. В якості мети конференції було обрано допомогу талановитій українській молоді стати архітекторами кращої економічної та соціальної реальності, дати перспективним науковцям вектори руху й об’єднати їхню енергію навколо ідей збалансованого та соціально орієнтованого економічного розвитку.

Серед учасників конференції була і представниця Черкаського державного технологічного університету, аспірант факультету економіки та управління другого року навчання спеціальності 051 «Економіка» освітньо-наукової програми «Економіка» Ольга Мокрій. Ідеї, які пролунали на конференції будуть покладеними в основу самомотивації до результативної наукової діяльності майбутнього доктора філософії.