День кафедри менеджменту та бізнес-адміністрування

В рамках наукового марафону ЧДТУ, 20 квітня відбувся день кафедри менеджменту та бізнес-адміністрування. Захід вийшов надзвичайно цікавий та позитивний. Відкрила захід завідувач кафедри менеджменту та бізнес-адміністрування д.е.н, проф. Фінагіна О.В. привітавши всіх присутніх з днем науки.

Студенти – наше найцінніше надбання! Вся наша робота будується на удосконаленні навчального процесу, для отримання теоретичних знань та практичних навичок, необхідних у подальшому житті.

Далі було представлено презентацію кафедри, де показано професорсько-викладацький склад, організації які є партнерами кафедри, адже ефективне функціонування та всебічний розвиток кафедри забезпечується налагодженими зв’язками та постійною співпрацею з іншими вишами та організаціями.

Вихователем і вчителем треба народитися, адже ним керує природжений талант. Поганий учитель підносить істину, хороший − вчить її знаходити…

Важливим напрямком нашої діяльності є наука. Так з 1 вересня 2016 року кафедра здійснює підготовку науково-педагогічних і наукових кадрів в аспірантурі та докторантурі у галузі знань:05 «Соціальні та поведінкові науки» за спеціальністю 051 «Економіка». Результатом навчання є здобуття освітньо-наукового рівня – доктор філософії. В рамках науково-дослідної роботи, наша кафедра є виконавцем двох науково-дослідних тем: «Створення та розвиток бізнес-інкубаторів регіонального та міжрегіонального типів» та «Соціальні та економічні трансформації ринку: регіональний та галузевий аспект».

Далі естафету перейняли студенти, які є вихованцями кафедри. Усі студенти з першого по п’ятий курс підготували яскраві презентації, в яких представили свою групу: девіз, наукові досягнення та таланти. При підготовці усі без винятку проявили якості справжнього менеджера: організованість, креативність, винахідливість та вміння працювати у команді.

Наступним етапом даного заходу, було підведення підсумків кафедральної студентської конференції, яка відбулася 18 квітня та нагороджено переможців, а також вручено подяки студентам які є активістами та займаються науковою діяльністю.

Особливе враження на студентів справила презентація асоціації «Ноосфера». Представник компанії Антон Стриков, презентував основні напрямки діяльності асоціації та розповів про можливості участі студентів у конкурсах інноваційних розробок та стартапів.

«Ноосфера» − каталізатор проривних інновацій на стику науки і бізнесу.
Це свого роду, синергія зусиль експертів, студентів та ентузіастів.

Загалом презентація пройшла на високому рівні, панувала дружня неупереджена атмосфера та позитивний настрій.

Кафедра менеджменту та бізнес-адміністрування, щиро вдячна своїм студентам за високі наукові досягнення та активну участь у житті кафедри, а також партнерам які забезпечують умови для плідної співпраці.

З повагою,
колектив кафедри МБА