Участь д.е.н., професора О.В. Захарової та к.е.н., доцента Л.І. Панкової у роботі ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Соціальні та гуманітарні технології: філософсько-освітній аспект»

24 березня 2016 р. д.е.н., професор О.В. Захарова та к.е.н., доцент Л.І. Панкова прийняли активну учать та виступили з доповідями на ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Соціальні та гуманітарні технології: філософсько-освітній аспект», організатором якої виступила кафедра філософських та політичних наук Черкаського державного технологічного університету.

Оксана Володимирівна виступила з доповіддю «Соціальна відповідальність вищої школи на прикладі підготовки фахівців за напрямом «Менеджмент». Проведено аналіз кон’юнктури ринку послуг вищої освіти в Україні у розрізі напряму підготовки «Менеджмент». Встановлено основні характеристики соціально-відповідального вищу. Проаналізовано п’ять провідних університетів України за напрямом підготовки «Менеджмент» за ступенем соціальної відповідальності.

Людмила Іллівна під час своєї доповіді зробила презентацію монографії «ПРОБЛЕМИ ТА ОСОБЛИВОСТІ КАПІТАЛІЗАЦІЇ СОЦІАЛЬНОГО ПОТЕНЦІАЛУ УКРАЇНИ». У монографії розкриваються питання з теоретичних основ інституціоналізації та капіталізації соціального потенціалу суспільства з урахуванням пріоритетів людського розвитку; особливостей та проблем процесів капіталізації соціального потенціалу України та формування методологічних засад дослідження інституціоналізації та капіталізації соціального потенціалу України.

Щиро дякуємо організаторам та особисто Анжелі Іванівні Бойко за запрошення прийняти участь у конференції та можливість виступити з доповіддю!